Az ELKE Kft. a WAGO Hungária Kft.-vel történő több éves közös munka után Együttműködési Szerződés keretein belül, Kiemelt Partnerként folytatja az együttműködést.
Cégünk nagykereskedelmi jelleggel képviseli a WAGO teljes termékportfólióját, legyen az csatlakozástechnikai vagy automatizálási termékkör.

A WAGO a jövőbe mutató technológia úttörője. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően, újdonságai több alkalommal is ipari szabvánnyá váltak a világpiacon. Ilyen például a forradalmi CAGE CLAMP® csatlakozástechnika, a népszerű WAGO 2-8 vezetékes vezetékösszekötő kötődobozokhoz, illetve a világ első független terepi buszrendszere.

Sorkapocs rendszerek: Választékunk a legkisebbtől a legnagyobb sorkapcsokig terjed. A WAGO kielégíti az igényeket és a magas elvárásokat, amivel lehetővé teszi a kihívások könnyű és gyors megválaszolását.

Dugaszolható sorkapcsok: Az X-COM®, X-COM® S és az X-COM® S MINI dugaszolható sorkapocs moduláris rendszerekhez, csökkenti a kábelezési időt.

Összekötőkapcsok és csatlakozók: Akár tömör vezetékeket egymással, akár tömör, sodrott és finomhuzalú vezetékeket egymás között csatlakoztatnak- a WAGO kész megoldásokkal rendelkezik a legkülönbözőbb követelmények kielégítésére.

Dugaszolható csatlakozó rendszerek: A WINSTA® rendszer képezi az elektromos interfészt az energiaellátástól és elosztástól kezdve egészen a fogyasztókig (pl. lámpák), és emellett ezzel csatlakoztathatják az infomáció technikát is(buszvezetékeket az épületautomatizálásban).

NYÁK csatlakozók és kapcsok: A legváltozatosabb megoldások a piacvezető technológiából! A WAGO nyomtatott áramköri lapoknak a környezetükben lévő készülékekhez történő csatlakoztatásához a nyomtatott áramköri lap érintkezők széles választékát kínálja.

Automatizálás: A WAGO-I/O-SYSTEM 750 interfész építőelemek a decentralizált automatizálás legkisebb, moduláris felépítésű, rendszerbusztól független I/O rendszere.

Automatizálás - interface modulok: Vezetékezési és mûködési szintek szétválasztása. Relé, optocsatolóegység, hőmérséklet-átalakító, áramérték-ellenőrző egység és további működtető elemek.

Jelöléstechnika: WMB többfunkciós feliratozószoftver minden sorkapocshoz, WSB gyorsjelölő rendszer és további jelölőanyagok.